juliasims3

Alla inlägg den 3 april 2013

Av Julia - 3 april 2013 12:01

   Familjen Smith

 

     

James Smith:

James Smith var den första i familjen med blått hår och turkosa ögon.

Som ungdom gifte han sig med Jamie Jolina. En ung vacker dam från Sunset Valley.

De flyttade in i ett hus tillsammans och fick fem barn tillsammans.

Barnen hette Andy, Bella, Casper, Dennis och Edwin.

James dog av ålderdom tillsammans med Dennis familj.

 

 

           

Jamie Smith:

Jamie Jolina var den första tjejen som gifte sig med en man med blått hår och turkosa ögon.

Hon gifte sig med James Smith som ungdom. Tillsammans flyttade de in i ett hus i Sunset Valley och

fick sedan fem barn tillsammans. Andy, Bella, Casper, Dennis och Edwin.

Hon dog av ålderdom tillsammans med sin make

och hennes näst yngsta son Dennis familj.

 

 

 

Andy Smith var James och Jamies första barn. Han fick sitt blåa hår efter sin far och hans blåa ögon efter hans mor. Som ungdom gifte han sig med Kristin. Han fick aldrig några barn. Men levde lycklig med sin fru. Han dog av ålderdom tillsammans med hans fru Kristin i deras villa.

 

 


Kristin Åkerlund levde ensam i ett litet hus i Sunset Valley. Hon jobbade som reperatör. Hon fick ett jobb hos familjen Smith att laga deras dator. Hon fick ögonen på deras son Andy Smith. De blev ett par och gifte sig. Hon fick aldrig några barn. Men levde lyckligt med Andy. Tills han dog hemma i deras hus. Några dagar sedan dog hon själv av ålderdom.

   

 

 


Bella Davids var James och Jamies enda dotter.Hon var tvilling med Casper. Hon fick brunt hår och sin mammas blåa ögon. Som tonåring träffade hon Fabian Davids. De blev ett par och när de blev ungdomar gifte de sig. Hon bytte då namn till Bella Davids istället för Bella Smith. Sedan födde hon deras enda son Christoper. Sedan flyttade de ut. Hon dog av ålderdom tillsammans med Fabian i deras hus.

 

 

 

Fabian Davids bodde ihop med sin pappa, hans nya fru och hennes dotter i Sunset Valley. Som tonåring mötte han den vackra tjejen Bella. De gick på balen tillsammans och Bella blev balens drottning. De blev ett par och gifte sig sedan som ungdomar. Sen födde Bellas deras ända barn Christoper. Han dog några dagar efter Bellas död av ålderdom.

 

 

 

Christopher Davids var son till Bella och Fabian Davids. Han lever ensam i familjens gamla hem.

Han är dessutom vuxen just nu men ända bilden jag har på honom är han som bebis.

 

 

 


Casper Smith är också barn till James och Jamie. Han är dessutom Bellas tvillingbror. Han dog av ålderdom ogift och utan barn, ensam i hans hem. Han älskade kvinnor och att leka med deras känslor. Det är anledningen till att han dog ensam. Han var en hjärtekrossare. Ända bilden jag hade på honom innan han flyttade ut.

 

 

 

Dennis Smith är en av James och Jamies barn. Han är dessutom arvingen. Han har blått hår och turkosa ögon som sin pappa. Han gifte sig med Abbie Smith. Tillsammans fick de fyra barn. Felicia, Gustav, Hampus och Isak. Dennis dog av ålder i sitt hus med Abbie.

 

 

 

Abbie Smith är en ung tjej från Sunset Valley. Hon flyttade till Sunset Valley från hennes hem by Twinbrook. I Sunset Valley träffade hon den ovanliga killen Dennis Smith. Hon blev förälskad i hans blåa hår och turkosa ögon. Dennis gifte sig med henne och tillsammans fick de fyra barn. Felicia, Gustav, Hampus och Isak. Abbie dog av ålderdom i sitt hus, bara några dagar efter Dennis död.

 

 

 


Kate Smith flyttade till Sunset Valley med hennes trillingsystrar Roxy och Angel. Hon träffade den vackra grannen Felicia. Hon blev snabbt förälskad i denna vackra kvinna men blev besviken när hon fick reda på att Felicia redan hade en flickvän. Men de drogs till varandra och Felicia gjorde slut med sin flickvän. De gifte sig och adopterade sedan dottern Eveline. De lever nu lyckliga i deras hem tillsammans.

 

 

 


Gustav Smith är Dennis och Abbies andra barn. Han blev förälskad i Kates trillingsyster Roxy Wetterskog. Hon visade intresse tillbaka och gifte sig med honom. Tillsammans fick de sonen Jacob Smith. Roxy, Gustav och sonen Jacob bodde ett tag med Dennis familj. Men flyttade ut när Jacob blev småbarn. Gustav bor just nu med sonen Jacob efter att Roxy försvann.

 

 

 


Roxy Smith är en ung tjej från Bridgeporth. Hon flyttade till Sunset Valley med hennes trillingsytrar Kate och Angel Wetterskog. Hon blev förälskad i grannen Gustav och gifte sig sedan med honom. Tillsammans fick de sonen Jacob Smith. De bodde ett tag med Dennis familj tills de flyttade till ett eget hus. En dag försvann Roxy spårlöst. Hon försvann på släkträdet och ingen kom ihåg henne. Alla har gett upp hoppet och tror att hon är död eller att hon har stuckit ifrån sin familj.

 

 

 

Jacob Smith är son till Gustav och Roxy. När han var småbarn flyttade familjen till ett eget hus och strax försvann hans mamma Roxy. Han bor just nu med sin pappa i deras hus och drömmer om att träffa den rätta tjejen.

 

 

 

Hampus Smith är nästa arvinge. Han fick ögonen på den några år äldre Angel. Angel är trillingsyster till Roxy och Kate. De gifte sig och tillsammans har de fått sex barn. De kämpade länge att få en arvinge och till slut fick de en. Deras barn heter Johan, Kelly, Liam, Marcus, Noelle och Oliver. Hampus bor just nu med sin familj i ett hus i Sunset Valley.

 

 

 

Angel Smith träffade Hampus tack vare sin syster Kate. Kate hade ett förhållande med Hampus syster Felicia. Strax gifte sig Angel och Hampus och tillsammans fick de sex barn. Johan, Kelly, Liam, Marcus, Noelle och Oliver. Hon bor just nu lyckligt i familjens villa.


Resten av familjen kommer sen. Nu måste jag gå ut med mina syskonbarn:)

 

 

 

 

 

      

 


PGC

Presentation


Välkommen till min blogg. Jag heter Julia och är 15år. Jag kommer att skriva om ett ämne och det är såklart om the sims. Dessutom kommer jag skriva fusk, tips, historier osv. Hoppas ni gillar det ni läser och kanske lämnar en liten kommentar:)

Historier Schema:

Måndag: Systrar

Tisdag: Från två olika världar

Torsdag: Inuti Natten

Fredag: Två olika liv

Lördag: Cecilias blogg

Söndag: Beverly High

 

Sänds varje vecka: Från två olika världar, Cecilias blogg, Beverly High.

 

Sänds varannan vecka: Systrar, Två olika liv, Inuti Natten.

 

Observera att nya serien Castaway startar när Från två olika världar når sitt slut.

Har du en fråga?

29 besvarade frågor

Rösta här:

Vad vill du ser mer av på bloggen?
 Historier
 Nedladdningar
 Fusk & Tips
 Önskesimmar
 Simmar
 Julia bygger hus

Historier / Serier:

 

    

 

 

 

 

 

 

 

Senaste inläggen:

Kategorier:

Tidigare år:

Arkiv:

Sök här:

Andra bloggar om sims:

Kalender:

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

RSS:

Ändra språk:


Ovido - Quiz & Flashcards